O-NAMA-SLIKA
O NAMA

ŠTO JE SPORTSKA AKADEMIJA?

Najbolje mjesto za treninge u gradu! Uz vrhunski opremljen prostor, stručne trenere i motivirajuće okruženje – Sportska Akademija pravi je izbor za sportaše, rekreativce, roditelje i djecu.

Djelujemo i usavršavamo se od 2006. godine, a u 2021. našem radu dali smo novu dimenziju.  Na 450m2  nalaze se tri floora (tatami dvorana, open gym i ring), a u lounge baru možete se opustiti uz kavu, sokove ili proteinske shakove nakon kvalitetno određenog treninga. Sva oprema je nova te omogućava savršeno iskustvo treninga, a prostor je uvijek čist i održava se najviši standard higijene.

Suradnja i podrška sastavni je dio uspjeha. Kickboxing klub Sveti Duh osnovan je 2004. godine, a od 2021. godine članovi treniraju u prostoru Sportske Akademije. Sveti Duh broji 60-ak članova koji su ostvarili odlične rezultate na domaćim i međunarodnim natjecanjima u juniorskim i seniorskim kategorijama. Čast nam je dijeliti mjesto za trening s tako uspješnim timom i rasti zajedno.

U jutarnjim i večernjim terminima odvijaju se treninzi kickboxinga, Krav Mage, kettlebella, boksa za žene, full body, safe & fit te jutarnji mobility. Treneri licencirani za rad s djecom osmislili su raznovrstan izbor treninga koji će polaznicima pomoći u njihovom osobnom razvoju te izgradnji sportskog karaktera. Mlađe dobne skupine mogu upisati Krav Maga Kids & Teens, Sportsku školu za djecu i Kickboxing akademiju.

Sportska Akademija, uz bogatu ponudu grupnih treninga, nudi mogućnost individualnih i poluindividualnih treninga u grupama do četiri osobe. Individualni treninzi su prilagođeni potrebama i željama svih naših korisnika. Programi se odvijaju pod budnim okom našeg stručnog tima.

Dijagnostika je element individualnih treninga koja služi za utvrđivanje sposobnosti, sastav tijela i drugih parametara kojima se određuju mogućnosti i plan treninga. Svaki korisnik na raspolaganju ima savjete nutricionista i mogućnost izrade plana prehrane kako bi u potpunosti bili spremni ostvariti željene ciljeve.

NAŠ TIM, NAŠA SNAGA.

Sportska Akademija nije samo mjesto, nego i tim pet vrhunskih trenera. Uvijek nasmijani, opušteni i spremni usmjeriti korisnika ka ostvarenju njegovih ciljeva. Naš tim ništa ne prepušta slučaju, kod nas ne postoji manjak vremena zato što su korisnici uvijek na prvom mjestu.
Posjetite nas u ulici Stjepana Radića 58, odradite svoj prvi besplatni probni trening i pronađite program za sebe. Postanite dio obitelji Sportske Akademije i #trenirajmo zajedno!

kontakt

obrazac za probne treninge

Prije nego postanete član SA obitelji, odradite probni trening. Prvi probni trening je besplatan!

Gdje smo?

Ul. Stjepana Radića 58, Osijek

E-MAIL

info@sportska-akademija.hr