KRAV MAGA

“Words show your ego. Actions show your spirit.”
– Eyal Yanilov, Krav Maga Global
krav-maga-slika

KRAV MAGA

Krav Maga je praktična metoda borbe koja obučava kako izbjeći, spriječiti i razriješiti bilo koju vrstu nasilja i napada. Obučava samoobranu, borilačke i borbene vještine, kao i vještine zaštite drugih, a sve to na jedinstven i jednostavan način učenja. Nastala je u Izraelu, pod pritiskom realnih životnih zahtjeva i uvjeta, a danas ih upotrebljavaju vojne snage, policijski odredi i tajne službe (poput CIA-e i FBI-a) iz cijeloga svijeta.

Krav Maga nije ni sport ni borilačka vještina. Ona je sveobuhvatan sustav samoobrane, koji kroz praktične metode poučava ljude kako izbjeći, spriječiti ili razriješiti svaku potencijalno nasilnu situaciju. Laka je za učenje i pamćenje, izvodi se prirodno i instinktivno, te se praktično može upotrijebiti u stresnim uvjetima. Neke od važnijih komponenata Krav Mage jesu jedinstvena pedagogija, metodologija i način obuke.

Sve naučeno na treningu Krav Mage može se dobro iskoristiti i u svakodnevnom životu. Pritom ne mislimo na ideju o tome da nekoga istučete samo zato što to možete ili mislite da možete, nego da bolje percipirate okolinu oko sebe u svakoj stresnoj situaciji, a ako dođe do fizičkog napada ili nasilja da protiv toga imate rješenje. Naši polaznici su obični muškarci i žene, koji su zainteresirani naučiti efikasnu samoobranu.

kontakt

obrazac za probne treninge

Prije nego postanete član SA obitelji, odradite probni trening. Prvi probni trening je besplatan!

Gdje smo?

Ul. Stjepana Radića 58, Osijek

E-MAIL

info@sportska-akademija.hr