BOKS ZA ŽENE

Don't let anyone tell you you're weak because you're a woman.
zenski-box-prikaz

BOKS ZA ŽENE

Boks zahtijeva fizičku izdržljivost i koncentraciju, jača cijelo tijelo i razinu samokontrole. Boks je sport visokog intenziteta, idealan je za postizanje kondicije i izdržljivosti kao i snage.  Svladavanjem tehnika boksa topi se višak masnih naslaga, jer sagorijeva puno kalorija, a kvalitetnim treningom izgrađuju se mišići.

Boks zahtijeva koncentraciju jer njime jačate i ruke i noge, a može poslužiti i kao dobro sredstvo za ublažavanje stresa. Suprotno od uvriježenog mišljenja, boks neće izazvati veću agresiju među onima koji ga treniraju, već će vam poslužiti kao dobar ispušni ventil nakon napornog dana. Zbog oslobađanja velike količine endorfina za vrijeme vašeg treninga, osjećat ćete se bolje i zadovoljnije.

Kako u zadnje vrijeme imamo velik broj upita od strane ženske populacije, odlučili smo dati našim članicama nešto novo i vrlo zanimljivo - posebnu grupu boksa posvećenu ženama. Termin rezerviran ženama koje se žele okušati u ovakvoj vrsti treninga koji je i u svijetu sve popularniji. Uzbudljiv i dinamičan trening, na kojem se prolaziti od zagrijavanja i razgibavanja do osnovnih boksačkih tehnika na vreći ili fokuserima, te vježbi snage.

kontakt

obrazac za probne treninge

Prije nego postanete član SA obitelji, odradite probni trening. Prvi probni trening je besplatan!

Gdje smo?

Ul. Stjepana Radića 58, Osijek

E-MAIL

info@sportska-akademija.hr